Θανάσης Χατζόπουλος

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

Ο βασικός οικονομικός "αιμοδότης" και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και αναφέρθηκε στην δυσκολία της οικονομικής κατάστασης του πολύπαθου τμήματος μπάσκετ του Δικεφάλου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δίχως την οικονομική βοήθεια του κόσμου, η ομάδα... δεν θα υπάρχει του χρόνου, την ίδια ώρα που αποσαφήνισε πως το αγωνιστικό κομμάτι δεν πρέπει να το φοβάται ο κόσμος, τονίζοντας πως την αλήθινη της δυναμική η ομάδα θα την δείξει πολύ σύντομα...

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην εκπομπή "primo news" ο κ. Χατζόπουλος είναι τα εξής: 

Για το πόσο σημαντικό είναι να πετύχει η ΑΜΚ με την βοήθεια του κόσμου: "Όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι η ανάγκη να έρθει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Εγώ έχω αναλάβει τα ηνία, αλλά δεν μπορώ μόνος μου. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα μας, αυτό ζητάμε. Το θέμα είναι να μαζευτούμε και να σώσουμε την ομάδα.

Πρέπει να πετύχει αυτή η ΑΜΚ, ειδάλλως δεν θα υπάρχει η ομάδα του χρόνου. Τα χρέη είναι πάρα πολλά, και δεν μπορούν ένα-δύο άτομα να σηκώσουν το βάρος. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί μια ρευστότητα έτσι ώστε να βγάλουμε την χρονιά. Διότι, πέρα από τα τρέχοντα, υπάρχουν 47 ανοικτές υποθέσεις που κάποιες έχουν εξοφληθεί, άλλες είναι στη διαδικασία εξόφλησης και άλλες που πρόκειται να διευθετηθούν".

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεκινήσει να τρέχει η ΑΜΚ και με τι ποσό θα ήταν ευχαριστημένος ώστε να βγει η χρονιά: "Απαιτείται ένας μήνας περίπου. Υπάρχει μια γραφειοκρατία ώστε να φτάσουμε στην τέλεση της ΑΜΚ. Θα μαζέψουμε τα λεφτά και ακολούθως θα ορίσουμε το ύψος της. Θα ήταν καλό να μαζεύαμε ένα ποσό περίπου 2 εκ. ευρώ. Θα ήταν ευχής έργον".

Για το αν ήταν ικανοποιητική η κίνηση στα καρτελάκια διαρκείας: "Συνολικώς μαζέψαμε 800-900 καρτελάκια. Δεν ήταν το προσδοκόμενο το νούμερο. Δεν ήταν αδιάφορο αλλά δεν ήταν και πολύ σοβαρός αριθμός".

Για την έως τώρα αγωνιστική εικόνα τοου ΠΑΟΚ: "Δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο αυτό που είδατε με Ηρακλή και Παναθηναϊκό. Με αντιπάλους σαν το Λαύριο και την Λάρισα επί παραδείγματι θα δείξουμε την αληθινή μας δυναμική. Κακά τα ψέματα, όσο κι αν δεν μας αρέσει, αυτοί είναι οι "αντίπαλοι" μας."

Για το αν είναι πιο δύσκολο να σωθεί οικονομικά παρά αγωνιστικά η ομάδα: "Είναι πιο δύσκολο να σωθεί οικονομικά. Το αγωνιστικό... μην το φοβάστε. Δεν πιστεύω πως θα κινδυνέψει η ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα και θα φανεί στους επόμενους αγώνες".

Για το αν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή: "Δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή. Το θέμα το έβγαλε ένας δημοσιογράφος από την Αθήνα, δίχως να μπορώ να καταλάβω πού βρήκε τέτοιες «πληροφορίες». "

 

 

 

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

| Primo News Team

«Ο Γκαρσία δείχνει ισορροπημένος και με απόλυτη αυτοκυριαρχία»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin