Μπρούνο Τσιρίλο

«Όνειρο του Πάμπλο Γκαρσία ήταν να αναλάβει την πρώτη ομάδα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την άποψή του για τον Γκαρσία ως προπονητή: "Όλα αυτά τα χρόνια ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει φανταστική δουλειά με την Κ19 του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι δικαιούνταν μια ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας καρδιακός μου φίλος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, γιατί όνειρο του Πάμπλο ήταν να αναλάβει την πρώτη ομάδα."

Για το αν ο Γκαρσία είναι μαχητής και σαν προπονητής: "Όλοι όσοι ξέραμε τον Πάμπλο ως ποδοσφαιριστή έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα γι' αυτόν. Εγώ τον έχω ζήσει κι εκτός ποδοσφαίρου, είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Το χαρακτηριστικό εκείνης της ομάδας είναι ότι τα δίναμε όλα για την ομάδα, τη φανέλα και τη νίκη. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και ως προπονητής. Βέβαια, είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο της νεανικής ομάδας συγκριτικά με την αντρική. Είμαι χαρούμενος που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία. Δεν θα είναι εύκολο ούτε για το Πάμπλο Γκαρσία. Θα χρειαστεί όλοι να έχουμε υπομονή, ώστε στο τέλος να έρθουν οι επιτυχίες στον ΠΑΟΚ.

Για το αν η νοοτροπία της ομάδας θα επηρεαστεί από τον Γκαρσία, που αρνείται να χάσει: "Από εκείνα τα χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στον τρόπο που βλέπουν το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως η νοοτροπία που είχαμε τότε σε εκείνη την ομάδα, ήταν η σωστή. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει θυσίες, να δουλεύει σκληρά και όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού να τα ξεχνάει όλα και να καταθέτει στο γήπεδο την καρδιά και το πάθος του για να πάρει το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσπαθήσει ο Πάμπλο Γκαρσία να περάσει στην ομάδα του, δηλαδή τη νοοτροπία του νικητή. Ο Πάμπλο είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και χαίρομαι για την ευκαιρία, που έχει για να δείξει τις δυνατότητές του ως προπο¨νητής της πρώτης ομάδας.

 

 

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

| Primo News Team

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin