Τριαντάφυλλος Πετρόγλου

"Το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα αποκρυσταλλώσει τον τρόπο διεξαγωγής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων"

Ο πρόεδρος της διοίκησης των εθνικών αθλητικών κέντρων της Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Πετρόγλου, φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και αναφέρθηκε στην αναστολή των αθλητικών κέντρων στη Θεσσαλονίκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών κέντρων: "Προχωρήσαμε στη δυσάρεστη εξέλιξη να αναστείλουμε τη λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεών μας. Αυτό συνέβη επειδή η Θεσσαλονίκη αναβαθμίστηκε στο επίπεδο 4 επικινδυνότητας του κορονοϊού."

Για το παιχνίδι του Άρη στο μπάσκετ: "Αυτές τις εξελίξεις των εν γένει αθλητικών δραστηριοτήτων των επαγγελματικών ομάδων, νομίζω, ότι θα αποκρυσταλλώνονταν με το διάγγελμα του πρωθυπουργού, το οποίο αναβλήθηκε."

Για τα τεστ Covid που δεν έγιναν: "Πράγματι, ο Άρης ήταν προγραμματισμένο να κάνει τεστ covid. Νομίζω πως λύθηκε αυτό το θέμα."

Για το αν το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα: "Από ό,τι ακούω και εγώ από την ειδησεογραφία, θα γίνει αναφορά στον τρόπο διεξαγωγής των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Προς το παρόν έχουμε περιορισμό στην Περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης."

Για το πότε θα ανοίξουν τα αθλητικά κέντρα: "Προς το παρόν όχι. Δεν υπήρχε στην ανακοίνωση του επιπέδου 4 για τη Θεσσαλονίκη χρονικός ορίζοντας, πάντως η κατάσταση αξιολογείται διαρκώς."

Για το πως επηρεάζονται οι αθλητές: "Καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας μπαίνουν 5-6 χιλιάδες αθλούμενοι, είτε για ομαδικός είτε μαζικός είτε οργανωμένος αθλητισμός. Στην εποχή του κορονοϊού υπάρχει φόβος. Η δίψα του κόσμου για άθληση είναι μεγάλη, αλλά το πρώτο που πρέπει να διαφυλλάξουμε είναι η δημόσια υγεία. Κι εμείς δεν θέλαμε να έχουμε κλειστά γυμναστηρία, αλλά το επιβάλλει η συγκυρία."

 

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

| Primo News Team

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin