Το PAOK insurance είναι εδώ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

Τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών που πρέπει να απολαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας μας. Η σειρά με τα ασφαλιστικά πακέτα είναι διαθέσιμη στο paokinsurance.gr και μέσω επιλεγμένων ασφαλιστικών πρακτόρων.

Η VISION INSURANCE με έδρα τη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης σε συνεργασία με πολυεθνικούς οργανισμούς πιστοποιημένους και εγκεκριμένους από τις εποπτικές αρχές. Η στελέχωση της εταιρείας αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή πείρα και προϋπηρεσία στον κλάδο των ασφαλειών.

Το όνομα VISION INSURANCE αποκαλύπτει το όραμα του προέδρου/διευθύνοντα συμβούλου Γιάννη Στογιαννίδη και του γενικού διευθυντή Αθανασίου Ζούντα να δημιουργούν ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων με ξεκάθαρες λύσεις και να συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες με φερεγγυότητα και ποιότητα υπηρεσιών.

Τρόποι επικοινωνίας:

Τηλ: 2382041926 / 2310241926

email: info@paokinsurance.gr

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

| Primo News Team

«Ο Γκαρσία δείχνει ισορροπημένος και με απόλυτη αυτοκυριαρχία»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin