Ζντένεκ Σκάζνι

«Σκληρός προπονητής ο Γκαλίνοβιτς, ταιριάζει στον ΠΑΟΚ»

Ο Τσέχος προπονητής Ζντένεκ Σκάζνι(πρώην ΟΦΗ και Παναθηναϊκό), φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και μίλησε για τη γνωριμία του με τον υποψήφιο προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Τόνισε ότι είναι σκληρός, πολύ καλός και ότι κάνει καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία τους στη Σπάρτα Πράγας: « Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Ο Μάριο ήταν πολύ σκληρός, έκανε πολύ καλή δουλειά, είναι χρυσό παιδί και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτόν. Ήταν δυο οι προπονητές τερματοφυλάκων και μετά ο ένας έφυγε και έμεινε μόνο ο Μάριο. Στην προετοιμασία αλλάξαμε τερματοφύλακες και μετά από αυτό πάντα ρωτούσα τη γνώμη τους για τους τερματοφύλακες, πως τους βλέπουν, πως είναι η σχέση τους μου έλεγαν τη γνώμη τους και η απόφαση στο τέλος ήταν δική μου. Δεν υπήρχε μεγάλη απόκλιση στις απόψεις μας. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα προσπαθήσαμε να παίζει αυτός που είχαμε διαλέξει και άμα δεν πήγαινε καλά ρωτούσα πάλι τη γνώμη των προπονητών. Ήταν σκληρός προπονητής, έκανε πολύ δουλειά και τα παιδιά δεν ήταν συνηθισμένοι. Με ρωτούσαν πολλές φορές και τους έλεγα ότι ξέρει τι κάνει και ότι θέλει να βοηθήσει».

Για τη θέση του στον ΠΑΟΚ: «Καθώς ήταν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας μπορεί να μεταδώσει στους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ τις εμπειρίες του αλλά πολύ σημαντικό πέρα από τον τρόπο που θα τους προπονήσει, έχει η ψυχολογία. Σε αυτό το κομμάτι κάνει πολύ καλή δουλειά, διότι πάντα μιλούσε με τα παιδιά, όχι μόνο για το τι πρέπει να κάνουν, αλλά και για την ψυχολογία τους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, έχει σίγουρα στόχους και νομίζω ο Μάριο είναι συνηθισμένος να κάνει με παιδιά τέτοιου επιπέδου, καθώς και στη Σπάρτα οι στόχοι είναι υψηλοί. Από την άλλη ήταν και τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό που είναι μια εξίσου μεγάλη ομάδα».

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

| Primo News Team

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin