Διονύσης Λεωνίδης

«Αυτός είναι ο Λεωνίδης που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή»

Ο δικηγόρος Λεωνίδης Γιώργος μίλησε στο radioprimo.gr ως εκπρόσωπος του Έλληνα επιχειρηματία και συγγενή του από τη Ρωσία, Διονύση Λεωνίδη –«Deni Leonidi», ο οποίος σκοπεύει να επενδύσει στην ομάδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Διονύση Λεωνίδη: «Είναι ένας επιχειρηματίας που βρίσκεται στη Ρωσία στη πόλη Σότσι, έχει κατασκευαστική εταιρία, της οποία είναι εταίρος και είναι πρόεδρος της ομάδας «Hurricane Team Family», η οποία είναι ευρέως γνωστή στις μαχητικές πολεμικές τέχνες στην Ελλάδα, καθώς συνεργάζεται με πολλούς αθλητές του χώρου, όπως ο Florian Marku, ο Robert Oganesyan και άλλοι. Δεν έχουν όλοι συμβόλαια με την ομάδα του Διονύση απλά συνεργάζονται και πηγαίνουν σε διάφορους αγώνες στη Ρωσία, στη Κίνα και σε άλλες περιοχές. Πέρα από αυτό έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, γιατί σπούδαζε στη πόλη μας, νομική. Έκανε και κάποιες προπονήσεις στο Καυταντζόγλειο στάδιο, όποτε μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία και αυτή η πρόταση με τη ομάδα του Ηρακλή, του φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την ομάδα του βόλεϊ και ήδη έχουμε κάνει κάποιες συναντήσεις με τον πρόεδρο Μάκη Καλαιτζή, εγώ και ο αδερφός μου, Κωνσταντίνος Λεωνίδης, ως εκπρόσωποι. Αναμένεται τις επόμενες μέρες να κάνουμε και άλλες συναντήσεις και πρέπει σίγουρα να έρθει ο Διονύσης από τη Ρωσία, εντός του Ιουλίου. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα. Αν και υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να δούμε, όπως τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας, τις εγκαταστάσεις και γενικότερα να δημιουργηθεί μια πλήρης εικόνα . Εν συνέχεια θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα αλλά πρέπει να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα δεδομένα».

Για τα σχέδια του Λεωνίδη για άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα: «Εντός του 2021 αναμένουμε τη μετεγκατάσταση του αθλητικού συλλόγου «Hurricane Team Family» στην Ελλάδα και ίσως και στην Κύπρο. Να ιδρυθεί δηλαδή μια αλυσίδα από γυμναστήρια και ακαδημίες. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να επεκταθεί στον αθλητικό τομέα της Ελλάδας και με την ομάδα του Ηρακλή».

Ο πρωταρχικός στόχος είναι να ασχοληθεί με την ομάδα του βόλεϊ και αφότου συνδεθεί λίγο καλύτερα με την ομάδα του Ηρακλή και με το φίλαθλο κοινό, ίσως δούμε και την επέκταση στο ποδόσφαιρο».

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

| Primo News Team

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin