Τάκης Μπαλτάκος

«Θέμα γοήτρου για τον ΠΑΟΚ η απόφαση για τη καταγγελία της σύνθεσης της ΕΕΑ»

Ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στο radioprimo.gr σχετικά με τις εξελίξεις της εκδίκασης της υπόθεσης ΠΑΟΚ- Ξάνθης από το CAS.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αίτημα ενημέρωσης του CAS σχετικά με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Το CAS ζήτησε να ενημερωθεί πότε τελειώνει το πρωτάθλημα διότι δεν έχει καμιά λογική να βγει η απόφαση το Νοέμβριο. Το CAS αντιλαμβάνεται ότι εφόσον η αφαίρεση βαθμών συνέβη θα πρέπει πριν τη λήξη των αγώνων και την επικύρωση της βαθμολογίας, να έχει εκδοθεί η απόφαση. Δηλαδή να αφαιρεθούν οι βαθμοί ή όχι. Με τη πρώτη ή τη δεύτερη θέση διακυβεύεται και το ποιος θα παίξει στην UEFA, δεν μπορεί να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος και να μην ξέρουν ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.»

Για την εκδίκαση της υπόθεσης: « Η ημερομηνία της εκδίκασης είναι 6 Ιουλίου και πρέπει μέχρι αύριο όλα τα μέλη, ΕΠΟ, ΠΑΟΚ , Ολυμπιακός και Ξάνθη να απαντήσουν αν συμφωνούν με την ημερομηνία. Σε αντίθετη περίπτωση , αν κάποιος διαφωνήσει θα πρέπει να δικαιολογήσει τη διαφωνία του και το CAS θα το κρίνει. Η ΕΠΟ δεν θα ζητήσει αλλαγή, για τον Ολυμπιακό δεν γνωρίζω. Η Ξάνθη είχε ζητήσει παράταση για το υπόμνημα που έχει να καταθέσει στις 21 Ιουνίου αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει δεκτό το αίτημά της.»

Για τη πιθανότητα “επιστροφής” της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων: « Ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει αυτό το ενδεχόμενο καθώς αυτό που θέλει είναι η ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής και η επιστροφή των επτά βαθμών. Αν δώσει αυτή την εντολή το CAS δεν θα είναι κακό για τον ΠΑΟΚ αλλά θα πάρει περισσότερο χρόνο να βγει μια απόφαση.»

Για τις εξελίξεις στις καταγγελίες του ΠΑΟΚ σχετικά με την Επιτροπή: «Αναμένεται η έκδοση αποφάσεων από τη δίκη του ΣτΕ, αλλά αυτό θα γίνει μετά το φθινόπωρο. Το Διοικητικό εφετείο δεν έχει ορίσει ακόμα δικάσιμο. Το ΣτΕ θα κρίνει μόνο τη σύνθεση της Επιτροπής και όχι με την επικύρωση της βαθμολογίας. Θα έχει να κάνει περισσότερο με το γόητρο, είναι ηθικό θέμα.»

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

“Στον αέρα” το νέο, στοιχηματικό site της ομάδας του Primo. Μουταφίδης, Μπαρλαμπάς, Πλιάκος και Ραγκάτσης, δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους, για να μη χάνεσαι στα κουπόνια.

| Primo News Team

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

| Primo News Team

"Ανάγκη να πετύχει η ΑΜΚ, μη φοβάστε την ομάδα αγωνιστικά..."

| Primo News Team

"Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν θα είναι τελείως διαφορετικό"

| Primo News Team

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί την PSV»

| Primo News Team

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ με PSV, πίστωση χρόνου σε Γκαρσία..."

| Primo News Team

«Το γκολ του Νινούα είναι φανταστικό»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin