Μάριο Ουσίγιος

"Ταιριάζει στον Άρη ο Σίλβα, μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός"

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, φιλοξενήθηκε στο "primo news" και ανέλυσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ξαντέ Σίλβα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τον Άρη αρκεί να τον πιστέψουν, σκιαγραφώντας παράλληλα το αγωνιστικό του προφίλ.

Συγκεκριμένα, όσα είπε ο Ουσίγιος στο radioprimo.gr είναι τα ακόλουθα:

Αρχικά, είπε για την απόκτηση του Σίλβα από την Γουέστ Χαμ: "Αποκτήσαμε τον Ξαντέ όταν ημουν εγώ τεχνικός διευθυντής στην Γουέστ Χαμ. Αρχικώς προοριζόταν οφείλω να πω για την β' ομάδα, με την προοπτική να παίξει και στην πρώτη ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα, αλλά του λείπουν σερί παιχνίδια για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Είχε διάφορα προβληματα όμως (σ.σ. τραυματισμούς, τον θάνατο του πατέρα του) και δεν μπόρεσε να πάρει 15-20 παιχνίδια συνεχόμενα ώστε να δείξει την αξία του. Δεν είναι μικρός όμως. Βαδίζει στα 24 και οφείλει να μας αποδείξει τι μπορεί να κάνει, παίζοντας ποδόσφαιρο εφάμιλλο της ποιότητας του".

Για το αγωνιστικό του στυλ: "Είναι παίκτης που παίζει στο "9". Είναι επιθετικός αλλά όχι καθαρό φορ και να παίζει αποκλειστικά μέσα στο "κουτί". Θα σας πω ένα όνομα δίχως να τον συγκρίνω μαζί του. Μοιάζει στον Μπενζεμά. Βγαίνει και εκτός περιοχής και μπορεί να δημιουργήσει και για τους συμπαίκτες του. Στη δεύτερη ομάδα της Γουέστ Χαμ, παρότι δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια, έβαλε μερικά πολύ όμορφα γκολ, ενδεικτικό της ποιότητας του. Το έχει το γκολ, αλλά πρέπει να το δέιξει πλέον και σε επίπεδο πρώτης ομάδας".

Για το ταλέντο του Σίλβα και το αν ταιριάζει στον Άρη: "Πρέπει να πάρει 15-20 παιχνίδια για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Δεν το έκανε λόγω κάποιων καταστάσεων. Δεν γίνεται να παίζεις ένα παιχνίδι καλά και να μην παίζεις σε 20 παιχνίδια. Νομίζω πως ο Άρης του ταιριάζει για να μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του".

Για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Καταρχάς, πιστεύω πως η πρώτη κατηγορία της Ελλάδας δεν είναι τόσο εύκολη όσο πολλοί νομίζουν. Όσο καλός κι αν είναι κάποιος, δεν μπορεί να κάνει μόνος του τη διαφορά. Μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός για τον Άρη αν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και στηριχθεί από την ομάδα. Νομίζω ταιριάζει στον Άρη, διότι ο Σίλβα θέλει καλούς παίκτες γύρω του και ο Άρης τους έχει".

 

 

 

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

"Έχουμε φιλοδοξίες για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά"

| Primo News Team

"Αν ο ΠΑΟΚ παίξει έξυπνα, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Γρανάδα"

| Primo News Team

"Στόχος του ΠΑΟΚ όλοι οι εγχώριοι τίτλοι, πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα"

| Primo News Team

«Ο Μάτος θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία»

| Primo News Team

"Στην Ελλάδα το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή κατάσταση"

| Primo News Team

"Ο ΠΑΟΚ πήρε τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

| Primo News Team

"Θα ελέγξουμε τα στοιχεία την επόμενη εβδομάδα για να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα"

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin