Ζντένεκ Σκάζνι

«Σκληρός προπονητής ο Γκαλίνοβιτς, ταιριάζει στον ΠΑΟΚ»

Ο Τσέχος προπονητής Ζντένεκ Σκάζνι(πρώην ΟΦΗ και Παναθηναϊκό), φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και μίλησε για τη γνωριμία του με τον υποψήφιο προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Τόνισε ότι είναι σκληρός, πολύ καλός και ότι κάνει καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία τους στη Σπάρτα Πράγας: « Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Ο Μάριο ήταν πολύ σκληρός, έκανε πολύ καλή δουλειά, είναι χρυσό παιδί και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτόν. Ήταν δυο οι προπονητές τερματοφυλάκων και μετά ο ένας έφυγε και έμεινε μόνο ο Μάριο. Στην προετοιμασία αλλάξαμε τερματοφύλακες και μετά από αυτό πάντα ρωτούσα τη γνώμη τους για τους τερματοφύλακες, πως τους βλέπουν, πως είναι η σχέση τους μου έλεγαν τη γνώμη τους και η απόφαση στο τέλος ήταν δική μου. Δεν υπήρχε μεγάλη απόκλιση στις απόψεις μας. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα προσπαθήσαμε να παίζει αυτός που είχαμε διαλέξει και άμα δεν πήγαινε καλά ρωτούσα πάλι τη γνώμη των προπονητών. Ήταν σκληρός προπονητής, έκανε πολύ δουλειά και τα παιδιά δεν ήταν συνηθισμένοι. Με ρωτούσαν πολλές φορές και τους έλεγα ότι ξέρει τι κάνει και ότι θέλει να βοηθήσει».

Για τη θέση του στον ΠΑΟΚ: «Καθώς ήταν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας μπορεί να μεταδώσει στους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ τις εμπειρίες του αλλά πολύ σημαντικό πέρα από τον τρόπο που θα τους προπονήσει, έχει η ψυχολογία. Σε αυτό το κομμάτι κάνει πολύ καλή δουλειά, διότι πάντα μιλούσε με τα παιδιά, όχι μόνο για το τι πρέπει να κάνουν, αλλά και για την ψυχολογία τους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, έχει σίγουρα στόχους και νομίζω ο Μάριο είναι συνηθισμένος να κάνει με παιδιά τέτοιου επιπέδου, καθώς και στη Σπάρτα οι στόχοι είναι υψηλοί. Από την άλλη ήταν και τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό που είναι μια εξίσου μεγάλη ομάδα».

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

"Έχουμε φιλοδοξίες για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά"

| Primo News Team

"Αν ο ΠΑΟΚ παίξει έξυπνα, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Γρανάδα"

| Primo News Team

"Στόχος του ΠΑΟΚ όλοι οι εγχώριοι τίτλοι, πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα"

| Primo News Team

«Ο Μάτος θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία»

| Primo News Team

"Στην Ελλάδα το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή κατάσταση"

| Primo News Team

"Ο ΠΑΟΚ πήρε τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

| Primo News Team

"Θα ελέγξουμε τα στοιχεία την επόμενη εβδομάδα για να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα"

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin