Γιάννης Μαντζουράκης

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ προβλέψιμος»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής,  Γιάννης Μαντζουράκης φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και σχολίασε τις μάχες των ομάδων για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη δυνατότητα πέντε αλλαγών παικτών στα παιχνίδια: « Προσωπικά έχω πει εδώ και πολλά χρόνια και το πιστεύω, ότι το ποδόσφαιρο  θέλει περισσότερες αλλαγές. Ειδικότερα στις μεγάλες διοργανώσεις όπου παρουσιάζονται οι ομάδες με παίκτες που ενώ παίζουν πολύ καλά στην κανονική περίοδος δεν μπορούν να στηρίξουν αυτά τα παιχνίδια. Είναι καλό να μπορείς να παίξεις με πέντε αλλαγές. Μπορείς να δώσεις καλύτερο ρυθμό, να ξεκουράσεις τους παίκτες και να γίνει πιο ευχάριστο το παιχνίδι. Κυρίως βελτιώνει την υγεία και το βίο του αθλητή αλλά και την εικόνα των ομάδα στα ευρωπαϊκά και τα παγκόσμια κύπελλα.»

Για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: « Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα του σε σχέση με το προηγούμενο και δεν ήταν προβλέψιμος όπως στα τελευταία παιχνίδια του. Κυριάρχησε αρκετά λεπτά και είχε τα στοιχεία που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.»

Γιατί δεν έβαλε γκολ ο ΠΑΟΚ το Σάββατο: « Ο Διούδης έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο τέρμα του Παναθηναϊκού. Τελευταίας ο ΠΑΟΚ είναι παρά πολύ προβλέψιμος, ειδικά όταν παίζει στην έδρα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι σε κρίση μετά την αφαίρεση των βαθμών. Δεν υπάρχει ηρεμία και οι παίκτες δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες με προσωπικότητα πρέπει να αφήνουν γρήγορα πίσω τα παιχνίδια που περνάνε και να επιστρέφουν πιο γρήγορα στην κανονικότητα. Το επόμενο στάδιο είναι πιο βαρύ και αν έρθει μια αποτυχία ο κάθε παίκτης θα αμφισβητήσει ο ίδιος την ποιότητα του. Θα συγκρίνουν και την περσινή τους απόδοση και θα προβληματιστούν. Ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής θα πρέπει να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα στηρίξουν, να εκμεταλλευτούν την καλή εικόνα που άφησε το παιχνίδι.»

Για την ΑΕΚ: « Η ΑΕΚ έχει ένα πλάνο το οποίο στηρίζει καλά. Είναι φειδωλή στις φάσεις και ξεκινάει την επιτυχία της από την άμυνα. Αυτό στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα θα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ αν δεν βελτιώσει την απόδοση του και δεν σταματήσει να είναι προβλέψιμος. Η ομάδα όμως έχει ποιότητα.» 

Για τον Άρη: « Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έκανε παιδαριώδη λάθη. Η συνολική εικόνα του όμως ήταν καλή και έχει δύο καλούς παίκτες το Φετφατζίδη και το Γκάμα.»

Για τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια του Άρη με την ΑΕΚ: « Ο ένας θα διαβάσει τον άλλον. Ο Άρης δεν έχει ιδιαίτερο στόχο και όπως φαίνεται θα κρατήσει τη θέση που έχει στο πρωτάθλημα. Μπορεί να κάνει αλλαγές να είναι πιο ξεκούραστος και να παλέψει για τον συγκεκριμένο στόχο του κυπέλλου. Η ΑΕΚ έχει δυο στόχους. Μεταξύ των δυο ομάδων ο Άρης μπορεί να προγραμματίσει καλύτερα το παιχνίδι του κυπέλλου.»

διαβάστε επίσης

| Primo News Team

«Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Μπερτόλιο, αν δεν πήγαινε στον Άρη θα τον έπαιρνε ο Παναιτωλικός»

| Primo News Team

«Η ΑΕΚ ζήτησε τον έλεγχο των δελτίων»

| Primo News Team

«Σκληρός προπονητής ο Γκαλίνοβιτς, ταιριάζει στον ΠΑΟΚ»

| Primo News Team

«Το Ελληνικό πρωτάθλημα θα τελειώσει, όταν επικυρωθεί η βαθμολογία»

| Primo News Team

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση»

| Primo News Team

«Το γκολ της ΑΕΚ στον ημιτελικό άδειασε ψυχολογικά τον Άρη...»

| Primo News Team

«Θα παίξουμε μόνο με Έλληνες και θα δώσουμε το 110%»

Media Player Error
Update your browser or Flash plugin